Comencem un nou any!

Ja està aquí el 2018!

de2017a2018

Piolets i pioletes! El Nadal ja hem deixat enrera i acabem d’encetar un nou any, el 2018. Desitjo que aquest any us porti molta alegria i bones notícies. Els Reis porten regals (perquè estic segur que totes i tots us heu portat la mar de bé) i hi juguem moltíssim. Però potser ja de cara al febrer ens comencem a oblidar de les dates màgiques que acabem de passar… Jo us proposo que sempre visqueu amb la il·lusió de que és Nadal, que sempre vulgueu fer feliços als altres i que siguem tots ben feliços.

Heu pensat mai que si tothom intentés fer feliç a l’altre el món seria un lloc meravellós on viure? I és una cosa que podem fer nosaltres mateixos molt fàcilment. El meu proposit per aquest 2018 és precisament aquest: Fer feliç a tot aquell que tinc al meu costat. Si tothom ho fa, viurem en el millor planeta dels possibles.

El planeta dels Piolets!felicitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada