De qui sou?

NadalJa arriben les festes!

I amb les festes arriba la il·lusió, les llums, l’alegria i sobretot els regals. I dels reglas us vull parlar. A vosaltres qui us porta els regals? Sé que hi ha a alguns piolets que els visita el Pare Noel i d’altres el Tió o els Reis. Fins i tot, a alguns afortunats els visiten tots! A mi el Tió normalment em regala coses més dolces com turrons o xocolata per passar tot el Nadal i els Reis són els que em porten els regals (o el carbó…) Al Pare Noel el conec molt però normalment no em visita, tot i que trobo que és el més simpàtic de tots.

I a vosaltres? A qui li feu la carta? O li demaneu els desitjos? O piqueu ben fort? Sou de tió, Pare Noel o Reis? I el més important: US HEU PORTAT BÉ?

tiovsparenoel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada