Qui és el més fort?

FormigaAixò em pregunto jo? Perquè moltes vegades està relacionada la força física amb la persona més forta, però potser la força s’hauria de mesurar per la resistència d’algú. Fins i tot he escoltat alguna vegada dir que algú és molt fort perquè no plora quan està trist… Vaja, jo no tinc molta força però crec que sóc fort perquè tinc molta resistència. I ploro si em passa alguna cosa dolenta però sóc fort perquè després de plorar ho sé superar. Però sobretot, crec que sóc fort perquè tinc molts bons amics! Això vol dir que hi ha molta gent que m’estima de debò i jo els estimo a ells. Potser per això sóc més fort, perquè sóc capaç d’estimar molt fort.

He pensat en això perquè vaig veure una notícia on deia que els Bonobos (que són uns micos molt simpàtics que s’assemblen molt als humans) trien els seus amics depenent de lo dolents que siguin. S’ajunten sempre amb els més dolents del grup perquè això els fa creure més forts!

I vosaltres què en penseu? Perquè creieu que sou forts? Com són els vostres amics?força

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada