Una cua de parasol!

Ei piolets i piolets!

Avui us parlaré de l’esquirol! Segur que alguna vegada n’heu vist pels boscos del nostre país, i si no n’heu tingut la sort, de ben segur haureu vist el seu rastre. L’esquirol, entre d’altres coses, menja pinyes que deixa ben escurades, com si nosañtres mengéssim una poma i deixéssim només la part del mig.

A part de ser uns animalons ben macos, tenen una curiositat, la seva gran cua li dóna nom que ve del grec i significa cua que fa ombra. I és que la seva cua a part de ser molt gran i ajudar-lo a mantenir l’equilibri, li serveix per abrigar-se quan dorm.

Un animaló ben divertit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada