Quina bèstia!

Ei pioletes i piolets!

Imagineu-vos l’animal més ferotge que us pugui venir al cap! Segurament pensareu en el tiranosaure rex o qualsevol altre dinosaure. Però coneixeu el megalodó?

Doncs es tracta d’un dinosaure que va viure fa 23 milions d’anys, però del qual no en sabem tantes coses perquè vivia a sota l’aigua. Ara s’ha fet una investigació per saber com era de gran aquesst tauró de la prehistòria i les xifres són increïbles!

Cada una de les seves dents eren com una mà de persona. El seu cap feia com tres persones posades una sobre de l’altra i tenia un cos com un edifici de 6 metres d’alt! Sort que en aquella època no existíem els humans, perquè jo no m’hagués banyat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada