Que hi ha algú?

bc55ca8810a37ae_a848bc3d262866a907dbbe392b8d7099 Potser no estem del tot sols en tot l’univers…

Piolets, recentment hi ha hagut uns estudis que han portat als científics a fer-se moltes preguntes. Us ho explico.

Per saber si al voltant d’una estrella molt llunyana hi ha planetes, els científics l’observen a través del telescopi espacial Kepler. Si l’estrella, pateix alguna petita ombra que la cobreix, vol dir que algun cos hi passa per davant. Això, en general, et2vol dir que hi ha un planeta. Però recentment, s’ha vist que l’estrella anomenada KIC8462852, pateix una ombra que no sembla resultat d’un planeta. Els planetes giren al voltant dels seus sols, i ho fan formant una circumferència, que sempre triguen el mateix temps a fer. Però en aquest cas, no és així. En aquesta estrella s’ha pogut observar que l’ombra que li passa pel davant, de vegades, ho fa molt sovint, altres vegades triga molt de temps, i altres vegades, ho fa de tant en tant.

Això ha desconcertat als científics, que no saben què pot estar causant aquesta misteriosa ombra.Earth_(orbit) Ara mateix ho estan estudiant detingudament, i segurament s’acabarà descobrint que es tracta d’un fenomen natural. Però comencen a valorar la possibilitat que, l’objecte que provoca l’ombra, sigui una súper construcció feta per alienígenes. Si fos així, aquest seria un dels descobriments més important de la humanitat.

De moment, seguirem esperant que els científics facin la seva feina, i que ben aviat ens donin una explicació definitiva a aquest estrany fenomen.

Vosaltres què en penseu? Com us imagineu els extraterrestres?alienigenas-la-flota-de-la-fraternidad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.