Compres solidàries

Imagen2 Aquí hi ha de tot! I quins preus!

Ei Piolets! No és que m’hagi tornat un comprador compulsiu eh! Ja sabeu que això de comprar coses no m’agrada gaire, però si és per una bona causa, sempre és benvingut fer una mica de despesa i el millor lloc on fer-la abans de Nadal és als Encants d’Unicef.Imagen1

Els Encants no és una botiga com una altra, aquí tot el que es ven ha estat donat per botigues i tot tipus de persones a les quals ja no els interessava seguir tenint aquests objectes i enlloc de llençar-los o vendre’ls els donen a Unicef per a que els pugui vendre i que els diners que s’aconsegueixin puguin ser utilitzats per ajudar als nens i nenes del Congo.Imagen4

Us recomano una visita a aquesta botiga tan especial, hi podreu trobar de tot! Des de pel·lícules o joguines fins a mobles o decoració. Els Encants d’Unicef es troben al Carrer de la Sardan 26 d’Andorra la Vella i estaran oberts fins el 18 de desembre.

Una bona manera de comprar i ser solidari al mateix temps!11223986_950137328394960_2333382939359538122_o

2 pensaments a “Compres solidàries

  • Uaaalaaaa! Que guai Laia!
   Moltes gràcies per llegir el meu blog. M’alegra que llegeixis amb el teu pare el blog i que us agradi.
   Seguiré intentant escriure coses interessant per a que els seguiu llegint!
   Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada