La Pioràdio

Aquí s’està fent màgia!!

pioradio illa (10 de 1)

Ei piolets! Segurament molts de vosaltres utilitzeu l’ordinador, navegueu per internet, mireu la tele, jugueu amb la consola,… però quants de vosaltres escolteu la ràdio? Aaaaahhhhh!!! Aquí us he pillat eh! Doncs heu de saber que el Club Piolet també té el seu programa de ràdio; és la Pioràdio i es retransmet cada dimarts a les 18:30h.pioradio illa (3 de 1)

La ràdio és màgica! Com que no hi ha imatges pots imaginar un munt de coses, sinó feu la prova! Enceneu la ràdio i imagineu-vos com és la cara de la persona que parla. Li podeu posar bigoti o barba, pot ser rossa o morena, guapo o lleig o el que vulgueu! Fins i tot pot ser de color verd i tenir tres ulls!!!! Tot és qüestió d’imaginació perquè la ràdio és màgica!!

pioradio illa (8 de 1)A partir d’aquest mes gravarem alguns programes de la Pioràdio a l’Illa Carlemany. El passat dimarts ja vam fer el primer i van venir molts nens a passar-s’ho bé i a conèixer al padrí Esteve, al Doctor d’Arenystojh, al Quissu, al Xamarret, la Bernarda, el Sendo, l’Agustí i la Consol. Tots estan en aquesta foto! No us ho creieu? Jo no dic mentides, només cal que hi poseu imaginació!pioradio illa (6 de 1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada