Els enemics dels polls

Galeno

Tothom tranquil, el Piolet no té polls!

La setmana passada el Piolet, la Violeta i jo havíem quedat amb qui volgués per berenar a la farmàcia Galeno de l’Avinguda Meritxell. Ens ho estàvem passant tots pipa quan de sobte el Piolet va començar a rascar-se el cap!! I ens va dir que feia una setmana que li picava!!!!!

Galeno

Com que això no era gens normal vam voler comprovar que no tingues polls, per sort érem al lloc indicat en el moment indicat!

Després de que tots els presents convencéssim al Piolet que no li faria gens de mal, tot va ser molt fàcil! El vam fer asseure en una cadira súper xula i amb unes ulleres lupa vam començar la investigació! I uuuuuuiiiiiii!!! GalenoQuants polls hi havia!!! Uns quants jugaven a futbol, d’altres esquiaven i d’altres miraven una pel·lícula. Però no vam tenir compassió!

Cada poll que vam trobar el vam treure amb una pinta especial i us asseguro que no tornaran mai més al cap del Piolet perquè a Galeno i Happy Heads saben bé com treure’ls amb facilitat i sense utilitzar productes químics!

Quina sort has tingut Piolet! I que bé ens ho vam passar amb tots vosaltres!!!! Moltes gràcies a tots!!!

Galeno

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada