HALLOWEEN vs CASTANYADA

Ei piolets i pioletes!

Tornem a tenir aquí el mateix dilema de cada any! Castanyes o carbasses? Panellets o Caramels? Castanyera o Fantasmes?

Durant molts anys a Andorra només s’ha celebrat la castanyada ja que ningú coneixia Halloween que és una festa d’altres països, així que la castanyada guanyava per golejada. Però des de fa uns anys els “trucs o tractes” han anat guanyat terreny i ara ja no és estrany veure caminar un zombie o un vampir entre nosaltres la nit del 31 d’octubre.

A mi la veritat és que m’agrada més la castanyada perquè és més nostra i ja em disfresso per carnestoltes. I si fèssim una barreja de tot? Una castanyera zombie que ven carbasses amb un somriure malèfic plenes de panellets i castanyes després de que li diguis “truc o tracte”.

Seria brutal!

Arriba la neu i la fira!

Ei pioletes i piolets!

Cada estiu passem calor i sembla que no hagi de tornar mai però sempre arriba i aquesta vegada sembla que ve amb pressa per ser aquí. Ja tenim aquí l’or blanc! La neu! I sembla que aquest any ens vindrà a visitar per la fira d’Andorra.

El Piolet, la Violeta i jo estarem a l’estand de Crèdit Andorrà que, com cada any ocuparà l’espai central de la carpa més gran de la Fira.

Així que ja ho sabeu, si voleu resguardar-vos del fred i veure com neva a les muntanyes sense mullar-vos i passant una bona estona, el diassabte 27 a les 18:30h i el diumenge 28 a les 12:30h ens veiem a la Fira d’Andorra!