HALLOWEEN vs CASTANYADA

Ei piolets i pioletes!

Tornem a tenir aquí el mateix dilema de cada any! Castanyes o carbasses? Panellets o Caramels? Castanyera o Fantasmes?

Durant molts anys a Andorra només s’ha celebrat la castanyada ja que ningú coneixia Halloween que és una festa d’altres països, així que la castanyada guanyava per golejada. Però des de fa uns anys els “trucs o tractes” han anat guanyat terreny i ara ja no és estrany veure caminar un zombie o un vampir entre nosaltres la nit del 31 d’octubre.

A mi la veritat és que m’agrada més la castanyada perquè és més nostra i ja em disfresso per carnestoltes. I si fèssim una barreja de tot? Una castanyera zombie que ven carbasses amb un somriure malèfic plenes de panellets i castanyes després de que li diguis “truc o tracte”.

Seria brutal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada