L’orca més trista del món…

Ei piolets i pioletes!

Heu vist la pel·lícula “Alliberant a Willy”? Era un film que va tenir molt d’èxit i que anava d’un noi que decidia alliberar una orca d’un aquari per a que pugui viure en llibertat.

A vegades la realitat supera a la ficció, però a diferència de la pel·lícula, aquest no té un final feliç. La Kriska era una orca que va ser capturada prop d’Islàndia quan tenia dos anys. La van portar a un zoològic per a que tothom la pogués veure. Els darrers anys la Kriska va ser traslladada al zoològic Marineland al Canadà on estava sola en un aquari.

Fa poc, la Kiska va morir sola després de 40 anys en aquaris… Vosaltres que en penseu d’això? A mi em fa molta pena, prefereixo veure els animals feliços i en el seu entorn natural abans que engabiats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.