Bona Pasqua!

Que mengeu moltes mones!

Mona

Ja torneu a estar de vacances eh Piolets! Doncs sabeu que us dic? Que després de veure com fèieu vacances per Nadal i Carnaval; ara també faré vacances jo per Pasqua. El que passa és que quan treballo fent programes pel Club Piolet ja faig les coses que m’agraden… el Pioshow, els reportatges, anar a fer esport amb el Julià, quedar amb el Piolet i la Violeta… doncs tinc un problema!

Bé, sabeu que us dic, que penso seguir fent el mateix però de vacances, potser no notaré gaire la diferència però jo pensaré que estic de vacances. Ah! I sobretot hi haurà una gran diferència! La Mona!!!! Quines ganes que en tinc! Vosaltres, de què us agrada? De xocolata? Mantega? Nata? Mmmmmm… són tan bones!

Que gaudiu de les vacances Piolets!!!!

Nens

La ràdio és una passada!


PioshowM’ho passo pipa fent el Pioshow!

Ei piolets i pioletes! Avui hem gravat el Pioshow, el programa de ràdio del Club Piolet, acompanyats d’uns bons amics de l’escola andorrana de Santa Coloma. Les classes de Samba i Jaguar s’ho han passat pipa igual que nosaltres fent i escoltant ràdio.

Hem ballat amb les cançons del padrí Esteve, hem passat una mica de por amb les històries del Quisso, ens ho hem passat pipa amb les bromes del Xamarret i hem descobert noves coses amb el Doctor i el Sendo.Pioshow

Esperem que ben aviat totes les escoles d’Andorra puguin compartir amb nosaltres aquests moments tan divertits i educatius com els que hem passat avui a l’Illa Carlemany.

Recordeu que el Pioshow el podeu escoltar cada dimarts a les 18h a RNA i també a la pàgina web del Club. Si voleu escoltar el programa que hem gravat podeu clicar aquí!

Pioshow