Bona Pasqua!

Que mengeu moltes mones!

Mona

Ja torneu a estar de vacances eh Piolets! Doncs sabeu que us dic? Que després de veure com fèieu vacances per Nadal i Carnaval; ara també faré vacances jo per Pasqua. El que passa és que quan treballo fent programes pel Club Piolet ja faig les coses que m’agraden… el Pioshow, els reportatges, anar a fer esport amb el Julià, quedar amb el Piolet i la Violeta… doncs tinc un problema!

Bé, sabeu que us dic, que penso seguir fent el mateix però de vacances, potser no notaré gaire la diferència però jo pensaré que estic de vacances. Ah! I sobretot hi haurà una gran diferència! La Mona!!!! Quines ganes que en tinc! Vosaltres, de què us agrada? De xocolata? Mantega? Nata? Mmmmmm… són tan bones!

Que gaudiu de les vacances Piolets!!!!

Nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada