Música per tots!Oh yeah!

Quina música creieu que li agrada?

Ei piolets! A alguns de vosaltres segur que us agrada la Taylor Swift, el Justin Bieber, la Lady Gaga, o les Macedònia. Segurament molts de vosaltres teniu algun animal a casa que quan us poseu la música pels altaveus també l’escolta. Però us heu parat a pensar si li agrada la música que escolteu? I si ells poguessin triar, sabeu dir quins serien els seus grups favorits?

Beethoven o Vivaldi?Doncs si la vostra mascota és un gat, ja ho podeu saber! Si li voleu demanar un bon regal per aquestes festes, penseu en regalar-li un cd de música que realment li agradi. Per què? Doncs perquè ja tenim el primer disc de música pensat només per gats. L’ha fet la Universitat de Wisconsin, després de dos anys, estudiant els gustos musicals dels gats. S’han enregistrat 40 minuts de la millor música per gats, i al disc se li ha posat el títol de “Music for cats”.

Segons els seus creadors, han creat la música pensant en la primera base musical que senten els gats, quan es troben a la panxa de la seva mare durant la gestació. Aquesta base s’assembla molt al so de la succió a l’hora de mamar. I partint d’aquest referent, s’han fet les composicions. De moment però, no han aconseguit que es posin a ballar.Quin estilàs!

Veurem si el disc arriba al cap d’amunt de les llistes de vendes, i competeix amb els grans artistes de música per humans!

Compres solidàries

Imagen2 Aquí hi ha de tot! I quins preus!

Ei Piolets! No és que m’hagi tornat un comprador compulsiu eh! Ja sabeu que això de comprar coses no m’agrada gaire, però si és per una bona causa, sempre és benvingut fer una mica de despesa i el millor lloc on fer-la abans de Nadal és als Encants d’Unicef.Imagen1

Els Encants no és una botiga com una altra, aquí tot el que es ven ha estat donat per botigues i tot tipus de persones a les quals ja no els interessava seguir tenint aquests objectes i enlloc de llençar-los o vendre’ls els donen a Unicef per a que els pugui vendre i que els diners que s’aconsegueixin puguin ser utilitzats per ajudar als nens i nenes del Congo.Imagen4

Us recomano una visita a aquesta botiga tan especial, hi podreu trobar de tot! Des de pel·lícules o joguines fins a mobles o decoració. Els Encants d’Unicef es troben al Carrer de la Sardan 26 d’Andorra la Vella i estaran oberts fins el 18 de desembre.

Una bona manera de comprar i ser solidari al mateix temps!11223986_950137328394960_2333382939359538122_o

Que hi ha algú?

bc55ca8810a37ae_a848bc3d262866a907dbbe392b8d7099 Potser no estem del tot sols en tot l’univers…

Piolets, recentment hi ha hagut uns estudis que han portat als científics a fer-se moltes preguntes. Us ho explico.

Per saber si al voltant d’una estrella molt llunyana hi ha planetes, els científics l’observen a través del telescopi espacial Kepler. Si l’estrella, pateix alguna petita ombra que la cobreix, vol dir que algun cos hi passa per davant. Això, en general, et2vol dir que hi ha un planeta. Però recentment, s’ha vist que l’estrella anomenada KIC8462852, pateix una ombra que no sembla resultat d’un planeta. Els planetes giren al voltant dels seus sols, i ho fan formant una circumferència, que sempre triguen el mateix temps a fer. Però en aquest cas, no és així. En aquesta estrella s’ha pogut observar que l’ombra que li passa pel davant, de vegades, ho fa molt sovint, altres vegades triga molt de temps, i altres vegades, ho fa de tant en tant.

Això ha desconcertat als científics, que no saben què pot estar causant aquesta misteriosa ombra.Earth_(orbit) Ara mateix ho estan estudiant detingudament, i segurament s’acabarà descobrint que es tracta d’un fenomen natural. Però comencen a valorar la possibilitat que, l’objecte que provoca l’ombra, sigui una súper construcció feta per alienígenes. Si fos així, aquest seria un dels descobriments més important de la humanitat.

De moment, seguirem esperant que els científics facin la seva feina, i que ben aviat ens donin una explicació definitiva a aquest estrany fenomen.

Vosaltres què en penseu? Com us imagineu els extraterrestres?alienigenas-la-flota-de-la-fraternidad