Música per tots!



Oh yeah!

Quina música creieu que li agrada?

Ei piolets! A alguns de vosaltres segur que us agrada la Taylor Swift, el Justin Bieber, la Lady Gaga, o les Macedònia. Segurament molts de vosaltres teniu algun animal a casa que quan us poseu la música pels altaveus també l’escolta. Però us heu parat a pensar si li agrada la música que escolteu? I si ells poguessin triar, sabeu dir quins serien els seus grups favorits?

Beethoven o Vivaldi?Doncs si la vostra mascota és un gat, ja ho podeu saber! Si li voleu demanar un bon regal per aquestes festes, penseu en regalar-li un cd de música que realment li agradi. Per què? Doncs perquè ja tenim el primer disc de música pensat només per gats. L’ha fet la Universitat de Wisconsin, després de dos anys, estudiant els gustos musicals dels gats. S’han enregistrat 40 minuts de la millor música per gats, i al disc se li ha posat el títol de “Music for cats”.

Segons els seus creadors, han creat la música pensant en la primera base musical que senten els gats, quan es troben a la panxa de la seva mare durant la gestació. Aquesta base s’assembla molt al so de la succió a l’hora de mamar. I partint d’aquest referent, s’han fet les composicions. De moment però, no han aconseguit que es posin a ballar.Quin estilàs!

Veurem si el disc arriba al cap d’amunt de les llistes de vendes, i competeix amb els grans artistes de música per humans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.