Celebrem 3500 programes junts!

uhnMoltes felicitats, moltes felicitats!

Ja hem arribat als 3500 programes, i això és motiu de celebració!!! I la millor manera de celebrar-ho, és amb vosaltres! Aquest dissabte 26, a les 18 hores i després de l’informatiu vespres d’RTVA i també el diumenge en l’horari normal del Club Piolet farem un programa especial d’una hora de durada i que serà una cosa mai vista al Club Piolet.Sense títol

Es fa des de l’Illa Carlemany, i amb actuacions en directe! Entre les sorpreses, hi ha la presència del professor Galileu, que ens tornarà a visitar per fer una classe magistral de ciència, explicant com teletransportar un colom des d’un punt a un altre de l’espai. fdsUna altra de les actuacions va a càrrec de la Coral Rock d’Encamp, que ens sorprendrà amb una cançó interpretada per més de trenta persones. El Piolet, la Violeta i jo mateix, no hi podem faltar, és clar. I qui tampoc hi faltarà serà la Martina, la nova amiga dels piolets!
gfLa festa acabarà amb una súper actuació dels castellers d’Andorra, que ens sorprendran amb un dels seus castells a dintre de l’Illa.
I a més a més, bufarem espelmes! Tot plegat serà una celebració increïble, que no us podeu perdre!Et desitgem Club Piolet!!! Moltes felicitats!!!!!gs

Quina temporada ens espera!

Benvinguts i benvingudes! Esteu preparats?? Que comencem!!

Ei piolets!!! Ja tornem a ser aquí després de dos mesos en que, tot i que m’ho he passat pipa, se m’ha fet molt llarg estar esperant a tornar amb tots vosaltres. Tot i que aquest estiu no he parat de mirar el Club Piolet i de fer moltes activitats per la natura, em faltava alguna cosa i era que vosaltres tornéssiu de vacances per poder-vos tornar a veure. Què heu fet? On heu anat? Us ho heu passat bé?

Com que estic tan content, amb el Piolet i la Violeta hem decidit que faríem moltes festes i és per això que hem programat un any amb moltíssimes novetats. La primera de totes ja la vam tenir el dia 10 passat on us vam presentar la nova amiga del Club Piolet, la Martina!!! Ella ens acompanyarà tot l’any i podrem veure totes les seves aventures en la nova sèrie del Club: Les Coses de la Martina.

Si us vau perdre l’estrena que vam fer als Cinemes de l’Illa Carlemany no heu de patir, perquè el proper dia 26 farem un programa molt especial per celebrar que el Club Piolet compleix 3500 programes!!!! Allà us presentarem a la Martina, podreu veure totes les novetats de l’any i també ens ho passarem súper bé coneixent els primers socis del Club o com el Piolet s’ha anat fent gran.

Ah!! I a més a més el Club Piolet compleix 10 anys!!! Voleu dir que podrem celebrar tantes coses!!!!!???