Celebrem 3500 programes junts!

uhnMoltes felicitats, moltes felicitats!

Ja hem arribat als 3500 programes, i això és motiu de celebració!!! I la millor manera de celebrar-ho, és amb vosaltres! Aquest dissabte 26, a les 18 hores i després de l’informatiu vespres d’RTVA i també el diumenge en l’horari normal del Club Piolet farem un programa especial d’una hora de durada i que serà una cosa mai vista al Club Piolet.Sense títol

Es fa des de l’Illa Carlemany, i amb actuacions en directe! Entre les sorpreses, hi ha la presència del professor Galileu, que ens tornarà a visitar per fer una classe magistral de ciència, explicant com teletransportar un colom des d’un punt a un altre de l’espai. fdsUna altra de les actuacions va a càrrec de la Coral Rock d’Encamp, que ens sorprendrà amb una cançó interpretada per més de trenta persones. El Piolet, la Violeta i jo mateix, no hi podem faltar, és clar. I qui tampoc hi faltarà serà la Martina, la nova amiga dels piolets!
gfLa festa acabarà amb una súper actuació dels castellers d’Andorra, que ens sorprendran amb un dels seus castells a dintre de l’Illa.
I a més a més, bufarem espelmes! Tot plegat serà una celebració increïble, que no us podeu perdre!



Et desitgem Club Piolet!!! Moltes felicitats!!!!!gs