Celebrem 3500 programes junts!

uhnMoltes felicitats, moltes felicitats!

Ja hem arribat als 3500 programes, i això és motiu de celebració!!! I la millor manera de celebrar-ho, és amb vosaltres! Aquest dissabte 26, a les 18 hores i després de l’informatiu vespres d’RTVA i també el diumenge en l’horari normal del Club Piolet farem un programa especial d’una hora de durada i que serà una cosa mai vista al Club Piolet.Sense títol

Es fa des de l’Illa Carlemany, i amb actuacions en directe! Entre les sorpreses, hi ha la presència del professor Galileu, que ens tornarà a visitar per fer una classe magistral de ciència, explicant com teletransportar un colom des d’un punt a un altre de l’espai. fdsUna altra de les actuacions va a càrrec de la Coral Rock d’Encamp, que ens sorprendrà amb una cançó interpretada per més de trenta persones. El Piolet, la Violeta i jo mateix, no hi podem faltar, és clar. I qui tampoc hi faltarà serà la Martina, la nova amiga dels piolets!
gfLa festa acabarà amb una súper actuació dels castellers d’Andorra, que ens sorprendran amb un dels seus castells a dintre de l’Illa.
I a més a més, bufarem espelmes! Tot plegat serà una celebració increïble, que no us podeu perdre!Et desitgem Club Piolet!!! Moltes felicitats!!!!!gs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada