20-20-20

Ei Piolets!!

No us estranyeu si el Piolet i jo venim a la vostra classe del cole! Estem fent una visita a totes les escoles d’Andorra ja que el Piolet s’ha comprat un mòbil nou i no para de jugar-hi… per això necessito de la vostra ajuda per poder fer-li entendre que també hi ha coses molt interessants i divertides sense haver de jugar al mòbil, l’ordinador o la tauleta.

Ja ho va entenen però li costa…

I vosaltres ja compliu la norma del 20-20-20? Cada 20 minuts heu de parar una estona per moure el cap, els braços i caminar una estona durant 20 segons i també mirar a 20 metres de distància. Així evitarem que ens piquin els ulls i ens faci mal de cap.

Segur que amb la vostra ajuda el Piolet no jugarà tantes hores i tornarà a ser tan divertit com sempre! Els videojocs són divertits però sempre amb moderació!Andi

Fins aviat Piolets!

Andi

Quines vacances!

Ei Piolets!!!

Benvinguts a la nova temporada del millor club del món: el Club Piolet!!!

Que ràpid que han passat aquests dos mesos! Jo no he parat de fer coses!! He estat jugant molt amb el Piolet i la Violeta i també hem anat d’excursió per la muntanya, que ens agrada a tots molt!

Aquest estiu a més, vaig veure a les notícies que a Islàndia (una illa al mig de l’oceà on hi fa molt de fred) estava a punt d’explotar un volcà. Així que hi vaig anar i mireu quines fotos!

Volcà

Espectacular eh! Però no us penseu que Islàndia només hi ha gel i foc eh! També hi ha molts rius i muntanyes molt maques.

ISLANDIA. Cascada Skógafoss.

 

(El de vermell sóc jo… 🙂

A més, com que estava molt a prop de Groenlàndia vaig agafar un avió i me’n vaig anar al Pol Nord!!! Allà encara hi fa més fred!! Aquesta foto és de l’estiu i mireu quanta neu!

 

Tasiilaq

Així que com veieu m’ho he passat pipa i he vingut amb moltes ganes de tornar a començar aquesta temporada! I vosaltres què heu fet aquest estiu???