20-20-20

Ei Piolets!!

No us estranyeu si el Piolet i jo venim a la vostra classe del cole! Estem fent una visita a totes les escoles d’Andorra ja que el Piolet s’ha comprat un mòbil nou i no para de jugar-hi… per això necessito de la vostra ajuda per poder fer-li entendre que també hi ha coses molt interessants i divertides sense haver de jugar al mòbil, l’ordinador o la tauleta.

Ja ho va entenen però li costa…

I vosaltres ja compliu la norma del 20-20-20? Cada 20 minuts heu de parar una estona per moure el cap, els braços i caminar una estona durant 20 segons i també mirar a 20 metres de distància. Així evitarem que ens piquin els ulls i ens faci mal de cap.

Segur que amb la vostra ajuda el Piolet no jugarà tantes hores i tornarà a ser tan divertit com sempre! Els videojocs són divertits però sempre amb moderació!Andi

Fins aviat Piolets!

Andi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada