Quins regals teniu?

Ei Piolets i Piloletes!

Ara que els reis, el tió i el Pare Nadal ja han marxat i segurament teniu la casa plena de joguines; jo tinc ganes de demanar-vos què els heu demanat a aquestes criatures màgiques que cada any ens omplen la casa i els cors d’il·lusió i felicitat?

Segurament no pensem mai en res més a l’hora de demanar regals que en si ens faran passar una bona estona o no. Però jo aquest any he volgut pensar també en regals que a més, tractessin bé el medi ambient. Tots els regals que m’han arribat aquest any han sigut de materials naturals com fusta o cotó. Res de plàstics! Que el mar ja n’està ple!

I l’any vinent aniré més enllà i els regals que demanaré seran immaterials! Ja tinc prou joguines, potser el que ara em cal es temps per passar amb els meus amics i amigues anant a la muntanya o en bicicleta o per poder veure alguna peli al cinema!

I vosaltres també demaneu regals per la natura?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada