Festa!!!!!!!!!!!

festa-de-lestiuFesta de l’Estiu!

Visca! Visca! Visca! Hi ha pocs dies com el 10 de juny! Hi ha pocs dies en el que ens ho passarem tan bé! Torna la Festa de l’Estiu del Club Piolet! I com sempre amb un munt d’activitats per a tothom! Com sempre amb espectacles i regals i com sempre amb molta diversió!

El Piolet i la Violeta no s’ho perdran i jo ja tinc moltes ganes de jugar amb vosaltres! Aquest any hi ha novetats! Però ja les veureu quan vingueu! I flipareu! Activitats per no para en tot el matí! Jo ja hi seré a les 10h a punt per començar a jugar i no parar fins les dues de la tarda. També faré un espectacle eh!!!

Porteu el vostre carnet i gaudiu d’un munt d’avantatges i si encara no sou socis. A la festa us en podreu fer!

Prepareu-vos per jugar sense parar! Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada