Quina festassa! Bon estiu!

M’encanta la Festa de l’Estiu!

P1020497

Quin dia més divertit que vam passar tots els piolets i pioletes a Pal! Vam gaudir del primer a l’últim segon de la Festa! Com ja podeu veure a les imatges ens va fer un dia fantàstic i fins i tot em vaig posar una mica moreno! El Piolet es va haver de posar una gorra per no cremar-se les banyes! Hehehe!!! Moltíssimes gràcies a tots per venir amb la vostra alegria! Em va encantar veure-us a tots i a totes!image011

Moltes felicitats també a tots els piolets i pioletes que vau aconseguir un dels premis que vam sortejar! Que van ser molts!

M’agradaria saber quina és l’activitat que us va agradar més!? A mi totes! És que no vaig parar! I el que m’agrada més de tot és que ara ja comença l’estiu! Jo me’n vaig de vacances uns dies però sempre amb la càmera a punt per explicar-vos les coses més interessants dels llocs on vagi!

L’única activitat que no em va agradar va ser la que veieu en aquesta imatge de sota!

P1020470

El Piolet em va deixar ben xop!!! Ell sí que s’ho passava bé llençant-me esponges a la cara, però li vaig dir que després s’hi posava ell per a que jo li llancés i em va dir que no li cabien les banyes! Aquest Piolet!!! Sempre se’n lliura d’acabar ben moll!!! Però la propera no se n’escapa! Ja veuràs Piolet quan t’enxampi et deixaré més xop que un peix!

Desitjo que passeu tots molt bon estiu i recordeu que els mesos de juliol i agost teniu Club Piolet per un tub!!! Així que no deixeu de mirar-nos!!!Sense títol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.