Fora els plàstics!

Ei pioletes i piolets!

Declaro la guerra als plàstics! S’ha acabat! Ja n’hi ha prou!

Sabieu que un plàstic abans de desintegrar-se de nou en la natura estarà per aquí i per allà durant 5000 anys!? Això és una bestiesa. Per això he decidit que intentaré no utilitzar plàstics d’un sol ús i que no es puguin reciclar. S’han acabat les palletes per veure el Cacaolat o les ampolles, gots, plats o coberts de plàstic en aniversaris o les bosses per comprar coses.

Diuen que d’aquí uns anys hi haurà més plàstic al mar que peixos. Per sort hi ha iniciatives com la d’un noi holandès que vol eliminar els plàstics del mar i reutilitzar-los per a construir carreteres. Visca!

Us animo a provar d’eliminar el plàstic de la vostra vida! Així, entre tots ajudarem a la natura!

S’encenen els llums!

Ei piolets i pioletes!

Per aquestes dates hi ha un simptona claríssim i definitiu de que el Nadal ja està aquí. El desembre és un dels mesos més esperats gràcies a les festes i els tions, reis, pare nadal, dinars amb família, etc.

Per saber si definitivament ja estem arribant a Nadal només cal sortir al carrer. Hi ha llums de colors i decoracions? Sí!? Doncs ja està aquí el Nadal!!!!

I aiò és justament el que farem aquest divendres dia 23 per la tarda amb el Piolet i la Violeta. Direm hola al nadal! I ho farem encenent els llums de l’Illa Carlemany.

Esteu totes i tots convidats i tenim moltes ganes de veure-us i fer-nos fotos amb tots i totes vosaltres!

Fins aviat!