Aigua!

Quina tempesta!pluja

Quan ja ho teniem tot ben a punt, va començar a ploure. I mira que jo estava assajant la meva coreografia i em feia una il·lusió molt gran poder ensenyarvos-la a tots i totes. Al final la festa de l’estiu va ser la festa de l’aigua perquè la vam haver de suspendre. Això sí, els que vau pujar us vau emportar un bon regal i vam poder menjar crispetes. Bé, un altre dia serà. Ara ja s’acosta l’estiu (o això diuen). Esperem que hi hagi dies de pluja però també molt i molt de sol per poder jugar!

Festa!!!!!!!!!!!

festa-de-lestiuFesta de l’Estiu!

Visca! Visca! Visca! Hi ha pocs dies com el 10 de juny! Hi ha pocs dies en el que ens ho passarem tan bé! Torna la Festa de l’Estiu del Club Piolet! I com sempre amb un munt d’activitats per a tothom! Com sempre amb espectacles i regals i com sempre amb molta diversió!

El Piolet i la Violeta no s’ho perdran i jo ja tinc moltes ganes de jugar amb vosaltres! Aquest any hi ha novetats! Però ja les veureu quan vingueu! I flipareu! Activitats per no para en tot el matí! Jo ja hi seré a les 10h a punt per començar a jugar i no parar fins les dues de la tarda. També faré un espectacle eh!!!

Porteu el vostre carnet i gaudiu d’un munt d’avantatges i si encara no sou socis. A la festa us en podreu fer!

Prepareu-vos per jugar sense parar! Fins aviat!