Quan els objectes prenen vida

És màgia!

L’altre dia vaig conèixer a un titella que ben ràpid va robar el meu cor i s’ha convertit un gran amic meu. Em va voler ensenyar el seu món i vaig descobrir uns amics seus increïbles!

Però també tenia amics més petits!

I fins i tot amics amb fets de materials ben diversos!

Però tots tenen una cosa en comú! Estan plens de vida!

 

No ho recordeu?

MemoriaAi! Quina memòria!

He vist una notícia sobre un home que fa 20 anys es va pensar que li havien robat el cotxe i ho va denunciar a la policia. Ara l’han trobat en un aparcament on l’havia deixat feia 20 anys però no se n’havia enrecordat.

I és que la memòria a vegades ens juga males passades… Però també té moltes coses divertides i interessants, sabieu que:

  • Tenim dos tipus de memòria. La de curta durada que només pot recordar entre 5 i 9 coses i la de llarga durada que no té límits.
  • Podem recordar coses que no han passat mai! O exagerar-les o fer-les passar desapercebudes.
  • Entrar en una habitació fa que oblidis coses. Sí, sí! Han demostrat que creuar una porta i entrar en una altre espai fa que esborris coses que recordes de la teva memòria immediata. No us ha passat mai anar a una habitació i quan hi sou pensar: perquè he vingut aquí?
  • La memòria comença abans de que naixem. Concretament uns 5 mesos abans. Us enrecordeu?
  • Si t’oblides d’una cosa serà més fàcil que la recordis. Sembla mentida oi? Doncs no. Si us oblideu de l’aniversari dels vostres pares o mares i us sap greu, l’any vinent teniu més possibilitats de recordar-ho.

Ja us enrecordareu de tot el que us he dit?