4 de febrer – FESTA DE LA NEU!

Piolets!!

FESTA DE LA NEU 2017

La Festa de la Neu del Club Piolet ja està a punt! Només hem d’esperar que arribi diumenge, i ja podem córrer tots cap a Pal, a passar-nos-ho molt bé!

Recorda que la festa serà aquest diumenge, dia 4 de Febrer, a les 10 del matí, al pàrquing de la Caubella, de Pal.

NO T’OBLIDIS EL CARNET!

 Aquestes són les ACTIVITATS de les que podràs gaudir!

 ACTIVITATS DEL CLUB PIOLET, GRATUÏTES (AMB EL CARNET DE SOCI I LA PIOTARGETA DE CRÈDIT ANDORRÀ):

 Accés amb el Telecabina des de la Massana. ( El preu del Telecabina sense carnet és de 0 euros pel primer acompanyant, i 5 euros pel segon acompanyant. Si hi ha més acompanyants, hauran de pagar el preu habitual del telecabina)

Pintacares amb Kids and Us.

Revisa’t i juga amb la vista, amb Vallmedicvision.

Posa’t el casc i puja al camió dels bombers (A no ser que hi hagi una

emergència al país, i no puguin venir).

Tallers creatius  de pintura amb D’ART, creative studio!

Futbol amb la FAF.

Sorteig de regals amb un dau gegant, de GALENO

Taller de jocs Joué club.

Aprèn a jugar a golf amb la Federació Andorrana de Golf.

Mou-te amb Mcdonald’s.

Inflables de Vallnord.

Xocolatada per tothom!

I també:

JOC DE PISTES PER ACONSEGUIR REGALS

I a l’escenari:

Coreografia amb l’Andi

Contacontes amb l’Andi i el John.

I per acabar-ho de rematar:

FORFAIT D’ACTIVITATS PER NENS I NENES DE 3 A 12 ANYS, 12 EUROS (AMB EL CARNET DE SOCI DEL CLUB PIOLET I LA PIOTARGETA DE CRÈDIT ANDORRÀ):

Pista de trineus.

Parc de cordes, circuit S, M o L (En aquest cas no cal la companyia de cap adult)

Tothom a punt que comença la festa!

Qui és el més fort?

FormigaAixò em pregunto jo? Perquè moltes vegades està relacionada la força física amb la persona més forta, però potser la força s’hauria de mesurar per la resistència d’algú. Fins i tot he escoltat alguna vegada dir que algú és molt fort perquè no plora quan està trist… Vaja, jo no tinc molta força però crec que sóc fort perquè tinc molta resistència. I ploro si em passa alguna cosa dolenta però sóc fort perquè després de plorar ho sé superar. Però sobretot, crec que sóc fort perquè tinc molts bons amics! Això vol dir que hi ha molta gent que m’estima de debò i jo els estimo a ells. Potser per això sóc més fort, perquè sóc capaç d’estimar molt fort.

He pensat en això perquè vaig veure una notícia on deia que els Bonobos (que són uns micos molt simpàtics que s’assemblen molt als humans) trien els seus amics depenent de lo dolents que siguin. S’ajunten sempre amb els més dolents del grup perquè això els fa creure més forts!

I vosaltres què en penseu? Perquè creieu que sou forts? Com són els vostres amics?força

Comencem un nou any!

Ja està aquí el 2018!

de2017a2018

Piolets i pioletes! El Nadal ja hem deixat enrera i acabem d’encetar un nou any, el 2018. Desitjo que aquest any us porti molta alegria i bones notícies. Els Reis porten regals (perquè estic segur que totes i tots us heu portat la mar de bé) i hi juguem moltíssim. Però potser ja de cara al febrer ens comencem a oblidar de les dates màgiques que acabem de passar… Jo us proposo que sempre visqueu amb la il·lusió de que és Nadal, que sempre vulgueu fer feliços als altres i que siguem tots ben feliços.

Heu pensat mai que si tothom intentés fer feliç a l’altre el món seria un lloc meravellós on viure? I és una cosa que podem fer nosaltres mateixos molt fàcilment. El meu proposit per aquest 2018 és precisament aquest: Fer feliç a tot aquell que tinc al meu costat. Si tothom ho fa, viurem en el millor planeta dels possibles.

El planeta dels Piolets!felicitat