Tot és possible

carameloNomés cal voler-ho aconseguir!

Piolets i pioletes! L’altre dia vaig veure una notícia que em va fer molta gràcia però que també em va inspirar moltíssim. Coneixeu al Caramelo? El Caramelo és un burro al que el seu amo va voler ensenyar a caminar com un cavall. Al començament la gent reia i deien que no podia ser, que un burro mai aconseguiria caminar amb l’estil i la gràcia d’un cavall.

Doncs sabeu què? El Caramelo va fer cas al seu amo i amb molta feina i esforç va aconseguir el seu somni.

I mireu si ho va aconseguir!!!

Torna la Martina!!!


Les aventures de la nina més estimada d’Andorra tornen a ser aquí!

Piolets i pioletes, la Martina ens ha enviat aquestes dues fotografies de la seva casa. Com podeu veure ja ho té tot preparat per gravar els nous capítols de les seves aventures. Ben aviat la podrem tornar a veure al Club Piolet amb noves històries i personatges nous però això sí, també amb els personatge que ta ens van fer riure la temporada passada: el Negret, el Marronet, el Groguet, la Sílvia, el Jordi, el Follet dels contes o el Follet del cinema i moles altres personatges que ja vam veure en anteriors aventures! I està clar, també la Martina!

Recordeu que encara podeu veure els capítols de Les coses de la Martina cada dia al Club Piolet o en aquest enllaç

Aiiiii!! Quines ganes tinc de volar i imaginar amb aquesta nina! Ben aviat al Club Piolet!

El planeta serà nostre!

Veniu tots a conquerir el planeta dels piolets!!

Piolets i pioletes! Apunteu-vos bé aquesta data: 14 DE MARÇ! Per què? Doncs perquè el dia de la Constitució, quan tot està tancat i tots els piolets i pioletes teniu festa al cole…tornarem a conquerir l’Illa Carlemany per convertir-la en el nostre planeta preferit. Un planeta on l’avorriment està prohibit i el joc i la diversió estaran presents durant tot el dia!

A partir de les 11 del matí el Pilolet, la Violeta i jo us donarem la benvinguda i començarà la diversió! Podreu dibuixar, pintar, maquillar-vos i convertir-vos en uns grans exploradors de l’espai amb els tallers que us prepararem.

A les 12.30, tothom al Cinema! Mirarem WALL-E i serà totalment gratuït pels socis del Club Piolet!

Després tothom a dinar i per la tarda de 16 a 19h volarem per l’espai en un gran planetari on podrem viatjar per les estrelles i a la sortida un científic un pel esbojarrat ens ensenyarà les seves descobertes i experiments!

Finalment acabarem la festa amb l’espectacle de “El Piolet vol ser artista” a les 19h.

Serà un dia inoblidable! Veniu amb nosaltres a conquerir l’espai!?