Un cap de setmana de Festa!

Torna la Festa de la Neu del Club Piolet!FESTA DE LA NEU (20 de 1)

Ja és un clàssic, una tradició, una llegenda! Però no per això baixa la il·lusió i la diversió que porta! Prepareu-vos que passar-vos-ho d’allò més bé aquest dissabte pel matí a la Festa de la Neu!

Com cada any la festa es farà al Pàrquing de la Caubella de Pal i com cada any hi haurà un munt d’activitats, espectacles i sorteigs. I sabeu què? També novetats! I moltes! La més espectacular de totes serà el globus aerostàtic al que podeu pujar només per 5€. I també hi haurà activitats gratuïtes per a tothom: un munt de tallers de manualitats, globoflèxia, pintura, apagafocs amb els Bombers, xocolatada, inflables, pintacares, partits de futbol i rugbi, forfet de dia per esquiar. I també totes les activitats de l’estació d’esquí de Pal per un forfet molt econòmic!

Recordeu portar el vostre carnet per a participar en els sorteigs, tenir el forfet per esquiar gratuïtament i pujar gratuïtament amb el telecabina de la Massana. El Piolet, la Violeta i jo us esperem a Pal el dia 4 de 10h a 14h!

No us ho perdeu!
FESTA DE LA NEU

Ja arriba el fred

Abrigueu-vos ben fort!neu

Després d’un hivern que semblava més una tardor… sense neu i amb temperatures no gaire baixes, ara ja per fi arriba l’hivern. Ja fa uns quants dies que a l’Europa de l’est estant patint una de les onades de fred més fortes que es recorden i també a Estats Units n’ha arribat una altra.

Ara sembla que toca al nostre país entre muntanyes que aire fred del Pol Nord arribi a casa nostra, jo no li obriré la porta… que es quedi fora al carrer que allà m’abrigo fort i no passa res!

I a vosaltres, us agrada el fred i la neu o sou més de calor i platja? Jo si m’hagués de quedar amb un… no sabria quin triar!neu