Aquest és el dilema!

dilema No sé pas la resposta de tot plegat!

Piolets i pioletes, aquesta temporada veureu una bona novetat al nostre Club que us farà pensar. Us presentem una nova secció del programa que es diu “Dilemes Morals”. Us explicaré de que anirà aquesta nova secció tan divertida com educativa.

Imagineu-vos que un dia heu arribat tard a casa perquè heu estat fent extraescolars (piano, anglès o esports). Arribeu a les 20 a casa i encara us heu de dutxar i sopar i fer molts deures. Ho intenteu tan com podeu però a l’hora d’anar a dormir us queden per fer dos problemes de mates. Però és que no podeu més i us n’aneu a dormir. L’endemà a classe, què faríeu? Li diríeu al profe que no heu tingut temps de fer-ho tot i que ho heu intentat? Això seria el més honrat però potser no seria just per vosaltres perquè potser us castigaran. O demaneu a un company que us deixi copiar? Això seria just perquè heu fet el que heu pogut de debò però no seria honrat.

Doncs com aquest dilema molts més. Esperem fer-vos pensar una miqueta!dilema

FunatPal!

Estira la corda De festa en festa piolets!

Si el dia 8 vam fer una festassa per començar la temporada a l’Illa Carlemany, aquest diumenge us podeu acomiadar de l’estiu a Pal amb la festa benèfica de FunatPal.Prova de gossos

Com ja fa tres anys hi ha un munt d’activitats organitzades per tots vosaltres des de les 11h i fins les 14.30h i com sempre totes les activitats de pagament recapten diners per a organitzacions solidàries, així que mentre us ho passeu bé podeu ajudar als més necessitats.

Les activitats, com sempre seran ben boges: concurs de bellesa de gossos, estirar la corda i rifes entre altres.

Ja veieu piolets! De festa en festa! Si no us ho passeu bé és perquè no voleu!Aixafa la rata

Benvinguts a la nova temporada! Comença la Festa!

Ens veiem el dia 8!

Sense cap mena de dubte s’està acabant l’estiu… ooooohhh… però amb el final de les vacances hi ha l’inici de la temporada del Club Piolet! I això vol dir molta festa i diversió!

Per celebrar que els piolets i pioletes tornem al nostre club preferit aquest proper dijous dia 8 de setembre, diada de Meritxell, conquerirem l’Illa Carlemany per fer-hi una gran festa; m’heu d’ajudar entre tots i totes, heu de venir amb moltes ganes de passar-vos-ho pipa! I heu d’estar en preparats eh! perquè la diversió no s’aturarà en cap moment de 11h a 20h!

Hem preparat per vosaltres inflables, tallers, cinema gratuït, espectacles i un munt de coses més!!! Si ens heu trobat a faltar aquestes vacances, veniu el dia 8 i junts acomiadarem l’estiu!

T’apuntes a conquerir l’Illa!?