Quin gran esportista l’Albert!


Albert-Llovera-cocheUs presento a l’Albert Llovera!

Segurament molts de vosaltres ja el coneixereu ja que després del Piolet és una de les cares més conegudes d’Andorra. Però per aquells que no sapigueu qui és o per aquells que el voleu conèixer millor, vam poder fer-li una entrevista en la que vam riure i emocionar parlant amb aquest esportista d’èlit!albert llovera al dakar en camió

No us perdeu els vídeos de les preguntes que van fer-li els 5 piolets periodistes que vam poder compartir amb ell una estona ben divertida. L’Albert ens va ensenyar amb molt paciència i bon humor la cara bonica de l’a vida i valors com l’esforç per a complir els teus somnis.

Espero que gaudiu de l’entrevista tan com nosaltres i que l’Albert tingui molt èxits i segueixi sent tan feliç com ara!

Ja està aquí el Gran Sabanni

SabanniAquest diumenge riurem de debò!

Piolets i pioletes! Aquest diumenge no us podeu perdre el nou espectacle del gran Sabanni al teatre de les Fontetes de la Massana a les 18h!!! El gran SabanniJa ens va venir a veure a la Festa de la Neu i ens ho vam passar pipa!

Com ja sabeu aquest any celebrem el 10è aniversari del Club Piolet i per això us convidem a tots al teatre per a celebrar-ho! El Piolet no hi faltarà i espera que ompliu el teatre de dalt a baix. Les entrades són gratuïtes.

Així que ja ho sabeu! El diumenge dia 29 podeu passejar una mica per Andoflora i a les 18h tothom al teatre. Penseu a venir amb temps eh! Que no us quedeu sense lloc!

La tecnologia al nostre servei!

tecnologia Com avancem!

Piolets, de científics i investigadors n’hi ha de molts tipus i la majoria d’ells fan la seva feina per a fer-nos més fàcil i agradable la vida i això s’ha d’agrair! Com per exemple els investigadors que han desenvolupat unes ulleres molt especials.

Un dels grans inconvenients de ser invident, és que la persona que pateix aquesta deficiència visual, perd autonomia perquè hi ha coses que no poden fer soles. Però cada vegada hi ha més avenços científics que els ajuden a guanyar independència. Recentment han presentat les ulleres OrCam, que porten una càmera incorporada en la muntura, que llegeix textos, i els transmet a la persona que les porta posades, a través d’uns altaveus, o uns auriculars. Aquestes ulleres també poden acumular dades, de manera que graven cares de persones, de manera que, la següent vegada que la veuen, comuniquen a l’invident la seva presència. Fins i tot poden llegir un llibre o un diari, de cap per avall! Són una passada.orcam

És una sort que la ciència sigui capaç d’ajudar a persones que necessiten dels seus avenços, per tenir una vida més fàcil.

Hi ha gent per a tot!

I això ho fa perquè vol eh!

Culleres

Piolets i piolets! Vosaltres segur que sou molt bons en moltes coses! Tothom té la seva habilitat especial, allò que sap fer millor que ningú a casa, a classe o al poble. Hi ha algunes persones que són les que millor ho fan del món i per això es posen a batre rècords. El que passa és que hi ha vegades que les habilitats d’aquestes persones són una mica estranyes i aquí és on ve la gràcia! Els rècords del món més divertits!

N’hi ha alguns que es fan en equips com per exemple un que s’acaba de batre fa ben poc: el dominó humà més gran del món! 1200 persones hi van participar!

Tothom coneix els rècords Guinness però si voleu batre’n algun vosaltres mateixos mireu aquesta pàgina web i inventeu-vos el vostre!

Patata més gran del món