Netejar-se les mans és molt important

Unicef30 segons! Aigua i sabó! I no ens posem malaltons!

Hola piolets i pioletes! Fa uns dies vam celebrar el dia mundial de netejar-se les mans. Potser aquest gest penseu que no és important però en aquest dia vam tenir l’ocasió de recordar que sí que ho és, us ho explicaré!

El Piolet és un desastre. Mai es recorda de rentar-se les mans. I com ell, hi ha molta gent! Per això, l’altre dia vam anar a l’escola andorrana de Santa Coloma, a explicar als nens i les nenes, com n’és d’important rentar-se les mans. Sobretot, abans de menjar! El Piolet i jo havíem estat jugant a bàsquet i li va entrar gana, i després d’haver tocat la pilota amb les mans volia agafar l’entrepà i menjar-se’l.

Per sort tots els nens i nenes vam ensenyar-li que només amb trenta segons, aigua i sabó pots treure els microbis, que encara que no es vegin poden fer-te posar malalt. Ho vam fer gràcies a UNICEF, que es preocupa que molts infants del món, que no tenen la sort de disposar d’aigua corrent i sabó, algun dia es puguin rentar les mans comnosaltres.

Piolets, pioletes, que no us faci mandra. Renteu-vos bé les mans, sempre!Unicef 2

Alicia Meravellosa

alicia 2 Avui és el dia del meu no-aniversari, i ahir, i demà!!!

Piolets, si hi ha una cosa que heu de fer aquest cap de setmana, a part de jugar moltíssim, és anar al Teatre de les Fontetes de la Massana. Allà podrem entrar al món cartel 4màgic de l’Alicia, un país ple de meravelles i personatges ben singulars i un pèl esbojarrats!

He tingut la sort de poder veure un assaig i us puc assegurar que us enamorarà la història que viurà l’Alicia juntament amb el barreter boig, la llebre, la princesa de cors, el gat, el conill blanc i molts altres personatges que aniran apareixent de forma màgica a escena i que ens faran fascinar.cartell alicia

L’obra es farà aquest cap de setmana: el dissabte 24 a les 18h i el diumenge a les 12h i a les 17h. No us ho perdeu! Des dels més petits fins als més grans podreu gaudir d’una estona ben divertida!

I ara tothom a cantar i ballar per celebrar el seu no-aniversari!!!cartell 5

Vivand, there was a lot of fun!!!

IMG_6982

Piolets! No m’he tornat boig escrivint en anglès eh!

Però és que m’ho vaig passar tan bé passejant aquest dissabte amb el Piolet i la Violeta al Vivand que ara no faig res més que parlar en anglès amb tothom. Oh yeah! IMG_7030Això és perquè va ser un Vivand temàtic anomenat London Go.
Hi havia de tot, des de cabines a atubusos i fins i tots els famosos Beefeaters!

My friends Piolet and Violeta van tenir una idea genial! Van portar un munt de xocolata i els vam anar repartint a tots els nens i nenes que sabessin anglès. That was fantastic! Perquè vam poder comprovar que tots els nens i nenes que vam trobar parlaven un anglès excelent!IMG_6834

And that wasn’t all, perquè durant el matí vam coincidir amb The Beatles en persona!!!! I vam poder gaudir del seu concert amb tots els kids que hi havia pels voltants! We dance un munt, i ens ho vam passar fantàsticament!

Ens tornem a veure a la Fira d’Andorra piolets!

hola