Que divertit és fer teatre!

Estic fent una escultura humana!

teatre

A l’Animal vam fer molt l’animal! I ben aviat ho podreu veure ja que hem preparat unes gravacions súper xules ensenyant-vos exercicis de teatre que ens fan passar una estona ben divertida alhora que activem el cos i les emocions! Uaaaaaauuuu!!!! Que bé ens ho vam passar!!!andi captura 3

Vam fer de tot! Heu provat mai de fer una escultura de fang, de paper o plastilina? Doncs un dels exercicis que vam fer va ser fer escultures amb els nostres companys! Vam expressar diferents emocions i després les escultures agafaven vida!!

andi captura 4Una altra cosa que vam fer i que és molt important va ser l’escalfament! Ens vam moure per tota la sala, vam fer el joc del mirall i vam escalfar la veu per a que tothom ens entengués a sobre l’escenari. Això també va molt bé per la nostra vida diària ja que el nostre cos i la nostra veu van quedar ben disponibles per fer qualsevol cosa que ens proposessin!

Si voleu veure tot el que vam fer, estigueu atents al Club Piolet que ben aviat us ho ensenyarem! I si us ho perdeu, no patiu que també ho podreu veure les vegades que vulgueu a la nostra pàgina web!!!

andi captura 1