Que divertit és fer teatre!

Estic fent una escultura humana!

teatre

A l’Animal vam fer molt l’animal! I ben aviat ho podreu veure ja que hem preparat unes gravacions súper xules ensenyant-vos exercicis de teatre que ens fan passar una estona ben divertida alhora que activem el cos i les emocions! Uaaaaaauuuu!!!! Que bé ens ho vam passar!!!andi captura 3

Vam fer de tot! Heu provat mai de fer una escultura de fang, de paper o plastilina? Doncs un dels exercicis que vam fer va ser fer escultures amb els nostres companys! Vam expressar diferents emocions i després les escultures agafaven vida!!

andi captura 4Una altra cosa que vam fer i que és molt important va ser l’escalfament! Ens vam moure per tota la sala, vam fer el joc del mirall i vam escalfar la veu per a que tothom ens entengués a sobre l’escenari. Això també va molt bé per la nostra vida diària ja que el nostre cos i la nostra veu van quedar ben disponibles per fer qualsevol cosa que ens proposessin!

Si voleu veure tot el que vam fer, estigueu atents al Club Piolet que ben aviat us ho ensenyarem! I si us ho perdeu, no patiu que també ho podreu veure les vegades que vulgueu a la nostra pàgina web!!!

andi captura 1

La Pioràdio

Aquí s’està fent màgia!!

pioradio illa (10 de 1)

Ei piolets! Segurament molts de vosaltres utilitzeu l’ordinador, navegueu per internet, mireu la tele, jugueu amb la consola,… però quants de vosaltres escolteu la ràdio? Aaaaahhhhh!!! Aquí us he pillat eh! Doncs heu de saber que el Club Piolet també té el seu programa de ràdio; és la Pioràdio i es retransmet cada dimarts a les 18:30h.pioradio illa (3 de 1)

La ràdio és màgica! Com que no hi ha imatges pots imaginar un munt de coses, sinó feu la prova! Enceneu la ràdio i imagineu-vos com és la cara de la persona que parla. Li podeu posar bigoti o barba, pot ser rossa o morena, guapo o lleig o el que vulgueu! Fins i tot pot ser de color verd i tenir tres ulls!!!! Tot és qüestió d’imaginació perquè la ràdio és màgica!!

pioradio illa (8 de 1)A partir d’aquest mes gravarem alguns programes de la Pioràdio a l’Illa Carlemany. El passat dimarts ja vam fer el primer i van venir molts nens a passar-s’ho bé i a conèixer al padrí Esteve, al Doctor d’Arenystojh, al Quissu, al Xamarret, la Bernarda, el Sendo, l’Agustí i la Consol. Tots estan en aquesta foto! No us ho creieu? Jo no dic mentides, només cal que hi poseu imaginació!pioradio illa (6 de 1)

Els enemics dels polls

Galeno

Tothom tranquil, el Piolet no té polls!

La setmana passada el Piolet, la Violeta i jo havíem quedat amb qui volgués per berenar a la farmàcia Galeno de l’Avinguda Meritxell. Ens ho estàvem passant tots pipa quan de sobte el Piolet va començar a rascar-se el cap!! I ens va dir que feia una setmana que li picava!!!!!

Galeno

Com que això no era gens normal vam voler comprovar que no tingues polls, per sort érem al lloc indicat en el moment indicat!

Després de que tots els presents convencéssim al Piolet que no li faria gens de mal, tot va ser molt fàcil! El vam fer asseure en una cadira súper xula i amb unes ulleres lupa vam començar la investigació! I uuuuuuiiiiiii!!! GalenoQuants polls hi havia!!! Uns quants jugaven a futbol, d’altres esquiaven i d’altres miraven una pel·lícula. Però no vam tenir compassió!

Cada poll que vam trobar el vam treure amb una pinta especial i us asseguro que no tornaran mai més al cap del Piolet perquè a Galeno i Happy Heads saben bé com treure’ls amb facilitat i sense utilitzar productes químics!

Quina sort has tingut Piolet! I que bé ens ho vam passar amb tots vosaltres!!!! Moltes gràcies a tots!!!

Galeno

Animac/caminA

El títol d’aquesta entrada és un bifront!animac

Un bifront és una paraula que llegint-la a l’inrevés forma una altra paraula. El que està clar és que et miris com et miris el Petit AnimaccaminA és un festival que no us podeu perdre! Ja fa uns anys que es celebra a Andorra el Festival Ull Nu de cinema i hi ha un munt d’activitats gratuïtes a les que podeu participar.

Rabbitt and Deer

Per exemple, pels més petits també hi ha lloc ja que el diumenge dia 8 a les 12h podeu anar a veure als cinemes de l’Illa Carlemany sis pel·lícules curtes d’animació.

Tots aquests curtmetratges són súper macos i de molt bona qualitat i podreu descobrir les últimes novetats d’animació. Heu vist les fotos? A que són xules? Jo tinc clar que hi aniré, què ens hi veurem??

Curtmetratge animac