Carnaval total!!

Pionews + Concurs de disfresses = Diversió assegurada

Pionews Illa

Piolets, que bé m’ho vaig passar fent el Pionews amb tots vosaltres! El passat dimarts aprofitant que teníem festa al cole vam decidir amb el Piolet que aniríem a veure les activitats que l’Illa tenia preparades per aquests dies de carnestoltes.

Pionews IllaJo li vaig dir però que havia de gravar el Pionews i que no podria; així que per solucionar-ho vam gravar el Pionews a l’Illa Carlemany amb un munt de piolets.

Però a més com que és la setmana de carnestoltes vam demanar a tots els piolets que vinguessin disfressats i així passar-nos-ho encara millor! I uuuuaaaauuu!!! Quines disfresses més xules!!!

Pionews Illa

Una geisha amb un ninja, una festa, espelmes, globus, nines, superherois, un masai! I és clar, amb aquestes disfresses tan treballades vam decidir amb el Piolet que havíem de donar regals! I així ho vam fer!

Va ser sense cap mena de dubte el Pionews més divertit que he fet mai! Gràcies per la vostra ajuda piolets! L’any que ve també em disfressaré!!!

Pionews Illa

A disfressar-se!

I vosaltres de què us disfressareu?Disfresses

Em podeu donar alguna idea??? La veritat és que l’Agustí de la Pioràdio m’ha proposat de disfressar-me amb ell de germans siamesos però no ho veig clar… Això d’estar enganxat tot el dia amb ell… Així que doneu-me alguna idea ja que sinó li hauré de dir que sí!

Disfressa germans

El nom de carnaval ve de l’expressió “carnem levare” que era un acte que se celebrava a Roma durant la festivitat de les Lupercals on nois despullats corrien pel carrer. Carnestoltes en canvi, ve de l’expressió “carnes tollendas” que vol dir suprimir la carn, ja que a partir d’aquell moment quedava prohibit menjar carn per la religió.

Va ser a Itàlia quan el carnestoltes va prendre la dimensió de festa i llibertat i on van començar a aparèixer les disfresses i que encara ara celebrem.

Venècia

També va ser allà on va començar a aparèixer el Senyor Carnestoltes que portava rauxa, bogeria i malifetes.

Com que una mica de malifetes són divertides, però durant tot l’any no ho podríem suportar, al final de les festes es celebra el judici del Carnestoltes i se’l crema.

Per sort piolets el Senyor Carnestoltes torna cada any per fer-nos passar uns dies ben divertits!!!sr carnestoltes

Quina passada!

Gràcies a tots els piolets per la festassa que vam fer!

FESTA DE LA NEU

Guauuuuu piolets!!!! Què bé m’ho vaig passar el dissabte passat amb tots vosaltres. Puc dir-vos que ha estat la festa en la que millor m’ho vaig passar. I això que ja n’he celebrat quatre eh!

FESTA DE LA NEU

Tot va estar de la nostra part, hi ha molta neu per tot arreu i estava tot preciós; ens va fer un dia espaterrant que em va fer posar moreno i tot; les activitats eren súper divertides; els piolets i pioletes que vau venir teníeu moltes ganes de jugar; els sorteigs van repartir regals per a tots i els espectacles ens vam fer ballar i al·lucinar!

FESTA DE LA NEUA les 10 en punt ja ho teníem tot preparat per la festa i van començar a arribar els piolets i pioletes més puntuals. A les 11 ja hi havia molta gent i a les 12 no s’hi cabia. Ha estat la festa de la neu que hem organitzat a la qual ha vingut més gent i tot gràcies a vosaltres.

Ara ja tinc ganes de que arribi l’estiu, i no perquè no m’agradi el fred i la neu eh! Però tinc moltes ganes de celebrar una nova festa del Club Piolet, que serà encara millor!!!FESTA DE LA NEU

Festa de la neu 2015

Quina setmana més guai que ens espera piolets!!!

Cartell Festa de la Neu

Aquesta setmana per a mi és la setmana més guai de tot l’any juntament amb la que va abans de la Festa de l’Estiu! I sabeu perquè? Doncs perquè el Piolet, la Violeta i jo estem preparant una festassa!!!

Futbol

Aquest any ens hem esforçat de valent i hi haurà tantes activitats que no us les acabareu! Mai no n’hi havia hagut tantes piolets!!!! Tindreu  quatre hores per poder jugar sense parar i aprendre coses noves!

I com sempre hi haurà espectacles espectaculaaaaaaaaaaars!!!! Increïbles!!!! La Mimi ens ensenyarà a ballar amb una coreografia feta especialment per a l’ocasió i que podeu començar-vos a aprendre clicant aquí.

Mimi

 També podrem gaudir dels trucs de màgia més increïbles amb el Mag Eloi! I com sempre hi haurà un munt de sorteigs i regals per a tothom!

Voleu saber totes les activitats que podreu fer durant tot el matí a la festa? Prepareu-vos que n’hi ha un munt!!!

Podreu fer-vos fotos amb el Piolet, la Violeta, el Pocoyó i amb mi també! Farem una màscara per carnestoltes vosaltres mateixos amb Qkds! Crearem ninots amb Iutopia! Decorarem ampolles de vidre amb El Museu del Perfum! Jugarem en 3D amb Vallmedicvision! Jugarem a bàsquet amb McDonalds i a futbol amb la FAF! Veurem un camió de Bombers d’Andorra per dins i la Creu Roja també ens ensenyarà una ambulància! Jugarem amb el inflables i podem divertir-nos amb totes les activitats, comprar al mercat artesanal i gaudir de la xocolata de VallNord! Guanyarem regals de Educa Borràs, Galeno i Crèdit Andorrà! Sortirem a la tele explicant el que vulgueu a tots els piolets del món! I també al·lucinareu amb els trucs de màgia que el Mag Eloi us farà davant vostre amb el taller de màgia d’aprop!

No em digueu que no és un pla fantàstic per passar un dissabte fabulós!!! I si teniu el carnet del club podreu venir gratis amb el Telecabina de La Massana! Iuhuuuu! Ens veiem el dissabte 7 a les 10h a Pal!!!

festa de la neu