Bones festes! Bon Nadal!

Per fi han arribat les festes de Nadal!

Mica en mica tot s’anava preparant pel Nadal. Arribava el fred, els arbres perdien les fulles, s’encenien les llums al carrer, arribava la neu,… I finalment després d’esperar un any, arriba puntual el Nadal!!!

Què és el que us agrada més d’aquests dies? Hi ha molt per triar! Menjar amb la família, les vacances del cole, el raïm de cap d’any, fer el pessebre, el cagatió, la neu i el fred, la cavalcada de reis, els regals, les nadales, els torrons,….?

Nadal

A mi m’agrada tot el Nadal, des de que es comença a preparar fins que se’n va i ens deixa aquell gust dolç d’haver-ho passat súper bé! Jo el passaré amb el Piolet, la Violeta del Club Piolet i amb la Filomena, la Ricardeta, el padrí Esteve, el Doctor d’Arenystojh, el Sendo, el Quissu, el Padrí Esteve, el Xamarret, la Bernarda, l’Agustí i la Xita de la Pioràdio! Que són al cap i a la fi la meva família!

Està clar però que també pensaré molt en vostraltres, en la gran família que és el Club Piolet i que cada dia creix una mica! Bon Nadal!!!

Gràcies per la vostra ajuda!!

Hola Piolets!!!

Sort en vam tenir de vosaltres!!!! El Nadal sense les llums al carrer no és Nadal i si no hagués estat per vosaltres no s’haurien encès!ENCESA LLUMS (1 de 1)

Anem per parts: el passat dia 5 ens vam trobar tots a l’Illa Carlemany per fer l’encesa de les llums de Nadal. Vam començar menjant xocolata i com que era una ocasió molt especial el Piolet va preparar-se un espectacle ja que ell és un gran artista!ENCESA LLUMS (4 de 1)

L’espectacle no li va sortir com ell esperava ja que quan va fer malabars se li van caure les pilotes a terra, quan va ballar no seguia els passos,… però quan va arribar el moment de fer màgia… va ser espectacular!!!

I ja havia arribat l’hora d’encendre les llums, però no hi havia interruptor!!!! Per sort amb la vostra energia màgica que juntament amb mi i el Piolet vam enviar a les bombetes, tot es va encendre!!!

ENCESA LLUMS (2 de 1)

Que maco que va quedar!!!

ENCESA LLUMS (5 de 1)

Encesa de llums a l’Illa

Hola Piolets!!!

Aquest divendres dia 5 a les 17.30h teniu una cita imprescindible!! Aneu tots cap a l’Illa Carlemnany, ja us ho podeu apuntar a l’agenda! Hi ha un aconteixement molt important i imprescindible per aquestes dates!

S’han d’encendre les llums de Nadal i el Piolet, la Violeta i jo hi serem! Farem un gran espectacle per rebre el Nadal i el Piolet n’està preparant una de grossa! I com sempre l’Andi…o sigui jo… l’hauré d’ajudar per a que tot surti bé!

Tot ben amanit amb xocolata, globus i molts somriures!!!!

Fins aviat Piolets!!! Quines ganes tinc de veure-us!!!!