Bon estiu!

Ei Piolets i Pioletes!

Ja ha passat la Festa de l’Estiu i ens ho vam passar súper bé! Moltes gràcies a tots aquells que vau venir. I a tots aquells que no vau poder pujar a Pal, penseu que podrem tornar a jugar a la Festa de la Neu vinent!

Per això encara falten uns quants dies eh! Així que us deixo amb unes quantes imatges de lo bé que ens ho vam passar i el munt d’activitats que hi havia a Pal.

FESTA PIOLET ESTIU 1 FESTA PIOLET ESTIU 3 FESTA PIOLET ESTIU 5 FESTA PIOLET ESTIU 6

I amb aquesta festa, m’acomiado de tots vosaltres fins al setembre. Que jo també me’n vaig de vacances eh! Us portaré unes fotos ben maques del lloc on aniré, a veure si endevineu on he estat!

Jugueu molt durant les vacances!!!

Sol

Veniu tots a la Festa de l’Estiu del Club Piolet

Hola Piolets!!!

Aquest dissabte dia 5 de juliol tenim preparada una súper festa!!!! Ja us ho podeu apuntar!!! La festa serà a l’estació d’esquí de Pal el dissabte 5 de 10 a 14h. Ens ho passarem pipa! Serà com la festa de la neu però encara millor! Hi ha haurà un munt d’activitats per tots els socis (ei!! i els que no sigueu socis també podeu venir!!! esteu tots convidats!)

Heu provat mai de fer un robot!? Doncs el dissabte podreu fer-ho! També podreu saltar com bojos al jump o als inflables o jugar a futbol, conduir un cotxe elèctric que no contamina ni fa soroll, o córrer súper ràpid amb els karts!

A més hi haurà un munt d’espectacles de ball i el Piolet ens ha preparat dues sorpreses! La primera és el seu gran espectacle! I la segona és el seu llibre, que explica les nostres aventures, les del Piolet, la Violeta i l’Andi abans de conèixer-vos. Voleu saber que feia jo abans de venir al Club? Doncs si ho voleu saber només cal que compreu el llibre el dia de la festa i demanar al Piolet que us el signi!

Ei! I el més important!!! Com sempre la festa és gratis! I a més els socis del Club Piolet podreu gaudir de tots les activitats de Pal per només 6€ (que normalment costen 20€ eh!!!)

Uaaaaaaaaauuuu! Que bé ens ho passarem! Fins aviat Piolets!!!!