Sortim al carrer!

Ei Piolets!

L’altre dia el Piolet i la Violeta van sortir a passejar i es van trobar amb un munt de socis del Club Piolet!

PIOLET VIOLETA

Ja els he dit que la propera vegada que vagin a passejar m’ho diguin, que jo també vull trobar-me amb tots els amics del Club…

Així que el proper dia 2 de maig hem decidit sortir a passejar a les 18h per l’avinguda Carlemany per celebrar la jornada Vivand!

Fins aviat Piolets!!!

PIOLET VIOLETA-9PIOLET VIOLETA-5

Roses i llibres per tot arreu

Hola Piolets!

Ja ha passat Sant Jordi. Per mi és una de les festes més maques que hi ha, els carrers s’omplen de llibres i roses i a més arriba la primavera!

Va fer un molt bon dia i vam poder gaudir a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella d’aquesta diada tan maca, i vaig trobar-me amb molts amics!

SANT JORDI

Vaig estar passejant una bona estona buscant un llibre i una rosa pel Piolet i la Violeta (i també per veure si algú em regalava un llibre o una rosa a mi…).

A la tarda vaig quedar amb el Piolet i la Violeta i ens vam donar els regals, vam passar tot el vespre llegint!!!

SANT JORDI 20014-55

Sant Jordi

Ei Piolets, avui us explicaré una llegenda.

Hi havia una vegada un poble que estava ben espantat perquè hi havia un drac que es menjava a la gent i quan no trobava a ningú destruïa tot el que es trobava. Per evitar-ho, el rei va pensar una mena loteria on cada dia una persona hauria d’anar on vivia el drac i deixar-se menjar.

Un dia li va tocar a la filla del rei, la princesa. Ben trista es va acomiadar de tothom i quan va ser vora el drac a punt per ser menjada va aparèixer Sant Jordi que amb la seva llança va matar el drac.

De la sang de la ferida va començar a brotar un roser molt gran i bell. Sant Jordi va agafar una rosa i li va donar a la princesa.

Per això cada 23 d’abril, dia de Sant Jordi, ens regalem roses els uns als altres. Ah! I també llibres. Això és perquè el 23 d’abril també és el dia mundial del llibre.

Mentre no arriba el dia de regalar roses i llibres podeu jugar a ser Sant Jordi i salvar la princesa en aquest joc.

Primavera de colors

Arriba la primavera Piolets!

Si us heu fixat fa uns dies vam canviar l’hora i ara és de dia gairebé fins les nou de la nit. A més, la neu comença a fondre, els rius baixen plens d’aigua i hi ha flors i insectes per tot arreu; ha arribat la primavera!

Les flors permeten a les plantes reproduir-se i són de colors per atraure insectes. Per això hi ha flors de colors i formes tan espectaculars. Els insectes, com les abelles, busquen flors per agafar nèctar; i volen per tot arreu i de flor en flor. Cada vegada que l’insecte entra en una flor s’alimenta del nèctar i agafen també el pol·len que deixaran en una altra flor i així podran reproduir-se.

De tot aquest procés se’n diu pol·linització. I de tot aquest procés nosaltres en podem gaudir dels colors, les olors de les flors.

Visca la primavera!5517755320_fcea5a4b4f_o

Festa de la neu amb aigua!

Hola Piolets!!!

Què bé m’ho vaig passar a la festa de la neu d’aquest any. Com que la vam haver d’endarrerir una setmana encara tenia més ganes de passar-m’ho bé!

Va estar plovent tot el matí però com que sou molt valents vau venir igualment i vam poder ballar, jugar, saltar i aprendre!

I encara més coses… perquè una gran amiga meva em va fer un regalàs!! Una polsera feta amb gomes per ella mateixa. Mireu quina foto més xula!

Ja s’ha acabat la festa de la neu però estic molt content perquè aquesta vegada no haurem d’esperar un any a que torni ja que farem una altra festa del Club Piolet a l’estiu abans de marxar de vacances!! Viscaaaaaaa!!!!

FESTA DE LA NEU