Nova data de la Festa de la Neu

Ei Piolets,

Degut al mal temps que fa el dia 22 hem anul·lat la Festa de la Neu. Però la setmana que ve ho tornarem a intentar i esperem que el diumenge dia 30 la senyora pluja ens deixi jugar i passar-nos-ho súper bé!

Així que em sap molt greu haver de dir que ens haurem d’esperar una setmana més per poder gaudir dels inflables, del futbol, dels cotxes elèctrics, dels espectacles de ball i teatre, dels sorteigs, de les bicicletes, dels jocs tradicionals i de moltes coses més!

El diumenge dia 30 de març a les 10h. al Pàrking de la Caubella de Pal que no falti ningú a la festa més divertida d’Andorra; la Festa de la Neu del Club Piolet!

Fins aviat piolets!!!

Festa de la neu 2014

Ei Piolets!!

Quins nervis, quins nervis!!!!

Aquest cap de setmana arriba, com cada any, la Festa de la Neu!!!

Com sempre estarem el Piolet, la Violeta i jo. I aquest any hem convidat també el Pocoyó! Tindrem jocs de l’any passat com el jump, tallers de pintura, el múixing, pista de bàsquet, ponis; o també espectacles com: balls, sorteigs, l’espectacle del Piolet i l’Andi, etc.

I coses noves!!! Cotxes elèctrics, un camió de bombers súper gran, fútbol, jocs medievals,…

Uaaaa!! Quantes coses!! Recordeu portar el vostre carnet de soci i podreu pujar gratuïtament amb el telecabina des de La Massana i també rebreu regals com un forfait i moltes coses més!

Ens veiem aviat Piolets! El dia 22 de març de 10 a 14h al Pàrquing de la Caubella de Pal.

Visca la Festa de la Neu!!!!

Don’t worry, be happy

Ei Piolets!

Sabeu que vol dir aquesta frase? Significa no et preocupis, sigues feliç.

Trobo que és una frase molt maca i molt encertada. L’he agafada d’una cançó que té un vídeo molt divertit i que us comparteixo al final d’aquest escrit, mireu-lo perquè riureu molt!

Aquesta cançó també diu frases com “si tens un problema gran i et preocupes encara es farà més gran”. M’agrada molt aquesta filosofia!

Si suspeneu un examen, si perdeu un partit de futbol o si heu tingut un mal dia. El millor que podeu fer és posar bona cara perquè amb alegria segur que podreu estudiar més bé, entrenar millor i passar un dia fantàstic.

Aquí teniu el vídeo!

Don’t worry, be happy