Nova temporada i nous socis!

Ei Piolets!!

Com m’agrada tornar a ser amb tots vosaltres a la nova temporada del Club! Al començament és com la tornada al cole després d’unes bones vacances… costa una mica tornar a posar-se a la feina… però després veus a tots els companys i comences a jugar i a aprendre moltes coses i t’encanta!

Així és la tornada del Club Piolet! Ja he pogut veure al Piolet i la Violeta després de l’estiu, han tornat ben torrats pel sol!!! I cada dia aprenc coses noves amb els Sabies què? i els reportatges!

Aquesta temporada farem espai a uns socis nous. I és que ara els piolets i pioletes de l’Alt Urgell i la Cerdanya també es poden fer socis del Club! Quines ganes tinc de conèixer-vos a tots!!! Així que si teniu algun amic que visqui a La Seu o a Puigcerdà, els heu de dir que s’uneixin al nostre Club!

Entre tots crearem el Territori Piolet!

Untitled

Benvinguts al meu blog!!!

Ei Piolets!

Aquesta temporada estreno un blog on us explicaré totes les coses que he fet durant la setmana!

Ja s’acaba l’estiu, fa més fred i plou… però això vol dir que comença a haver bolets al bosc!!! M’encanten els bolets!!! L’altre dia vaig anar a buscar-ne però vaig tenir mala sort perquè no en vaig trobar cap… i a més a més em vaig fer mal al peu i no em podia moure!

Sort que van venir a ajudar-me els bombers del GRM!! Estan súper ben preparats per qualsevol problema que puguem tenir a la muntanya i a més són súper simpàtics! Penjo algunes fotos que vaig fer del MEU RESCAT!

bombers grm bombers corda GRM