Torna la Festa de la Neu!

Ei piolets i pioletes!

Torna la FESTA DE LA NEU del Club Piolet! Després que el 2021 no es pogués celebrar per culpa de la Covid-19, estem molt feliços de comunicar-vos que tornem a fer la festa de la neu! Això sí, per respectar totes les mesures de seguretat, serà diferent.

La festa serà a PAL el DISSABTE 05 DE FEBRER. I aquesta vegada, per poder-hi participar, US HI HAUREU D’INSCRIURE.

La diferència amb altres anys, i com ja vam fer a l’última festa de l’estiu, és que no hi haurà tallers. Tota la festa estarà centrada en l’escenari. Per tal de poder-hi participar el màxim de nens i nenes possible, hi haurà TRES TORNS, un a les 10h del matí, un altre a les 11.20h i el tercer a les 12.40h.

En cada torn hi podrà haver un MÀXIM DE 100 PERSONES. Per apuntar-vos-hi, heu d’enviar un CORREU a piolet@clubpiolet.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.