Això és veritat?

Ei piolets i pioletes!

Segur que heu sentit a parlar alguna vegada de les “Fake News”. Darrerament s’ha posat molt de moda aquesta paraula anglesa que significa “Notícia Falsa” i és exactament això.

Com quan algú que coneixeu diu una mentida. Està mal fet però hi ha gent que continua dient-ne. Segurament la persona que diu la mentida pensa que potser és millor que dir la veritat perquè sinó potser el renyaran o les coses no li aniran tan bé.

Les notícies falses també existeixen per això. Però com podem saber si una notícia és falsa? No tot el que surt a la tele o a Youtube és veritat. Així que el millor, és preguntar als grans i sobretot que els grans mirin altres fonts d’informació perquè sinó potser es creuen la mentida. I sempre, si no n’estàs segura, no tornis a repetir-la ja que sinó series tu qui diu la mentida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada