Imaginació a casa

Piolets i pioletes!

En aquests dies tan especials, ens toca quedar-nos a casa. De tot problema se’n treure una oportunitat, i és per això que des del Club Piolet volem aprofitar aquests dies que no podem anar al cinema, fer una excursió o quedar amb les amistats al parc, per poder practicar la nostra creativitat i imaginació.

Amb la imaginació podem viatjar allà on vulguem i amb la creativitat podem canviar tot el que existeix davant nostre i fer-ho nou.

Per això aquests dies podreu veure per RTVA jocs, activitats i exercicis per passar uns dies d’allò més entretinguts i divertits. Ja sigui sols o amb la família, que aquest temps de confinament sigui temps per aprendre i divertir-se!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada