Un estiu de rècord…

Ei piolets i pioletes!

Segur que heu notat que aquest estiu ha fet molta calor. Ja és normal que en faci de calor a l’estiu. El que no és normal és la temperatura que heu tingut aquest estiu!

Bé, o potser ho començarà a ser ben aviat ja que el canvi climàtic ja ens afecta de ple. El juliol passat ha estat el més calurós des que es tenen registres a nivell mundial. I al nostre país la temperatura també ha estat per sobre la mitjana.

I el problema de l’escalfament tindrà conseqüències… aquest estiu s’ha batut el rècord absolut de temperatura i alçada del mar a la Costa Brava. Es calcula que si seguim així, d’aquí 50 anys hauran desaparegut la majoria de platges de Catalunya i també el Delta de l’Ebre.

Això és un desastre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada