Un nou blog!

Ei piolets i pioletes!

Diuen que és molt important avorrir-se de tan en tan perquè justament quen la gent s’avorreix és quan té les millors idees.

Jo no m’he avorrit aquest estiu però sí que he tingut temps per pensar en allò que m’agrada fer, i precisament una de les coses amb les que gaudeixo és escrivint el meu blog.

Per això he decidit que li donaré un tot diferent: sempre hi haurà alguna fotografia i cada 15 dies us recomanaré algun llibre que m’hagi agradat, alguna excursió ben xula o també alguna notícia que m’hagi impressionat o algun esdeveniment que no us podeu perdre.

Desitjo que us agradi el nou blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada