El dia del llibre intanfil

Ei pioletes i piolets!

M’encanta llegir! I m’encanta veure als socis del Club Piolet llegint! Sabieu que llegir desenvolupa la imaginació? I amb imaginació podeu arribar on vulgueu fins a complir els vostres somnis. Fa poc ha passat Sant Jordi però abans d’aquesta data també hi ha un dia molt especial per als lectors. El dia 2 d’abril: Dia Internacional dels llibres infantils.

Aquest dia es celebra per mostrar la importància de llegir llibres sempre però sobretot quan sou petits. Es va crear perquè el dia 2 d’abril és el dia que va nèixer Hans Christian Andersen, un escriptor de llibres infantils molt famós.

Així que tots a punt i obrim la primera pàgina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada