Arriba la neu i la fira!

Ei pioletes i piolets!

Cada estiu passem calor i sembla que no hagi de tornar mai però sempre arriba i aquesta vegada sembla que ve amb pressa per ser aquí. Ja tenim aquí l’or blanc! La neu! I sembla que aquest any ens vindrà a visitar per la fira d’Andorra.

El Piolet, la Violeta i jo estarem a l’estand de Crèdit Andorrà que, com cada any ocuparà l’espai central de la carpa més gran de la Fira.

Així que ja ho sabeu, si voleu resguardar-vos del fred i veure com neva a les muntanyes sense mullar-vos i passant una bona estona, el diassabte 27 a les 18:30h i el diumenge 28 a les 12:30h ens veiem a la Fira d’Andorra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada