Tancat per vacances!

estiuPerò encara hi som eh!

No us preocupeu piolets i pioletes que si voleu passar l’estiu mirant el Club Piolet ho podeu seguir fent! Nosaltes marxem de vacances però seguim estant a la televisió per a que ens veieu tantes vegades com vulgueu. Mentrestant nosaltres marxarem a la platja, o farem excursionisme, anirem a la psicina, mirarem el Club Piolet i de tan en tan, amb el Piolet, la Violeta, el Julià i el John; grvarem algun reportatge per a la propera temporada, que serà espectacular!

Que passeu un bon estiu i gaudiu moltíssim del sol i els amics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada