Dos d’iguals

ADNAlgunes persones tenen germans bessons i n’hi ha que són pràcitcament iguals però sempre hi ha alguna cosa que els diferencia i podem dir sense por a equivocar-nos que són dues persones diferents. Però us imagineu que hi haguéssin dues persones al món que fóssin iguals?

Us faig aquesta pregunta perquè fa molt poc han aconseguit clonar un mono, que com ja sabeu és l’espècie animal més propera als humans. Clonar vol dir agafar la informació genètica del nostre cos i fer una còpia igual. Això vol dir que la còpia no és algú que s’assembla molt és exactament la mateixa cosa.

Aquest nou avenç ens posa davant de moltes preguntes… si algún dia aconseguíssim clonar humans, creieu que s’hauria de fer? Està bé haver creat una persona exactament igual a tu?Iguals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada