La lluita ferotge de cada any

No us espanteu piolets! Que en aquesta lluita no hi ha violència!

Fred o calor

Però cada any és el mateix i cada any se’n parla! La lluita del fred i la calor! Quan sembla que més ha de guanyar un, l’altre s’acaba imposant. Hi ha seguidors dels dos bàndols a tot el món. Els seguidors de la calor ara no estan gaire contents perquè l’època del seu regnat ja s’acaba i els dies es fan més curts, ja no poden banyar-se a l’exterior ni posar-se morenos i han de portar molta roba. Amb lo bé que s’està prenent un gelat i lo refrescant que és la piscina! En canvi, els seguidors del fred comencen a salivar pensant en la temporada d’esquí o la xocolata calenta. En les tardes fosques mirant una película a la vora del foc. Enrera queden els dies plens de suor en que els mosquits et deixaven la pell ben picada.

Vosaltres de quin bàndol sou? Us agrada més la calor? O el fred? A mi que em donin una mica de cada en l’època que toca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada