Tornem al cole

TORNADA AL COLETornem per aprendre!

Sí… ja sé que fa mandra! Però justament per això he decidit dedicar-vos un post a tots aquells que comenceu el cole… a veure si us puc animar una mica!

A veure, les vacances són molt divertides i ens ho passem pipa però normalment viatgem d’aquí cap allà i no tenim temps per estar amb els nostres amics, aleshores quan tornem al cole els podem tornar a veure a tots! Això és una cosa bona!

I no s’acaba aquí perquè… si no haguéssiu anat mai al cole no podríeu llegir el que us estic escrivint aquí.. així que una altra cosa positiva.Però la millor de totes és que no hi ha dia que tornant del cole no sigueu una mica més intel·ligents i això us fa ser més aventurers i voler cada vegada descobrir coses noves!

Així que, quin descobriment ens espera demà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada